Frisørsalon i Holdsted → Line Q Hair → (5 ud af 5 stjerner)

Om os

Lidt om salonen

Line Q Hair er en lille og hyggelig salon, beliggende på storegede 67 i Holsted, Vejen kommune. Salonen er en spændende lille salon, hvor hele familien er velkomne. I bygningen har der gennem mange år været frisørsalon, med forskellige ejere. Line Q Hair lægger vægt på at håndværket og servicen er i top. Desuden at alle kunder er tilfredse, når de forlader salonen.

Faste kunder kan GRATIS få klippet pandehår og tyndet håret, mellem klipninger i Salonen.

Tid til en ny klipning? Find salonen, og kontaktoplysninger under menupunktet kontakt.

Lidt om salonen

Lidt om mig

Lidt om mig

Hvem er Line Q? Jeg er opvokset i Holsted, og flyttede til Sønderborg for at starte i lære som skrædder efter 9.klasse. Det sidste år af min læretid, flyttede jeg tilbage til Holsted mens jeg gjorde min uddannelse færdig ved min mester i Kolding. I 2006 blev jeg uddannet beklædningshåndværker med speciale i skrædderi.

Kort tid efter endt uddannelse, startede jeg i lære som frisør i Holsted ved Salon Yrsa (samme lokaler som salonen i dag befinder sig i). Jeg tog de første to år af min læretid i salonen i Holsted, og derefter flyttede jeg til en anden salon for at få en bredere viden inden for faget. Efter min læretid, har jeg været i to andre saloner inden jeg tog beslutningen om at åbne salon, i netop de lokaler jeg startede i lære – dét der nu danner rammerne for Line Q Hair.

Om Dorte

Hej, mit navn er Dorte

Tak, fordi jeg må præsentere mig her hos Line Q hair.

 Min frisør karriere begyndte i 1990, hvor jeg startede i lære på den 4 årige uddannelse, og jeg kan i dag skrive 30 års erfaring på CV´et.

 Jeg har gennem tiden deltaget på kurser i ind og udland (Berlin og Barcelona) og har her fundet inspiration til både dame og herre arbejde.

Farve og permanent har også min interesse. Særligt den nye farve teknik balayage synes jeg er spændende, da man her kan lave et flot naturligt spil i et langt hår.

 Jeg har blandt andet arbejdet 8 år i Kolding storcenter, og har 5 års erfaring som freelance frisør, hvor jeg har arbejdet på forskellige saloner i Jylland, på Fyn og i Midtjylland. Herud over har jeg i 5 år samtidig med frisør faget, arbejdet freelance med event og taget en klatre uddannelse.

Frisørfaget er for mig en inspirationskilde til nye udfoldelser indenfor faget.

Den er skabende og bidrager til kreativitet i mit arbejde. 

Lidt om mig

Anmeldelser fra Facebook

Baseret på 50 personers meninger

Line er super dygtig, kreativ og lyttende. Jeg elsker når min frisør guider mig, lytter til mine ønsker og efterfølgende udfører et lækkert stykke håndværk og det gør Line.

Jeg er så glad for den hårfarve hun lavede på mig i tirsdags og jeg kommer trygt igen når frisuren skal friskes op igen.

Jeg vil med glæde anbefale jer at anvende Line som frisør.

Janni Lykke Clausen

Simpelthen det bedste sted jeg har været i længe... Kan virkelig anbefales..

Liselotte Lindman Tandrup

Virkelig dygtig, er fuldt ud tilfreds med håret efter et besøg ved Line

Sine Lykke Hansen

Super god oplevelse hver gang Og servicen er bare i top

Mette Boulund Aas

Super sød pige, altid med et smil, super service. Fik for ikke så længe siden en akut klipning, da et gør det selv forsøg gik galt. Med max en times ventetid, Blev jeg redet ss. Tak for det Line

Ditte Maria Kjærulff

Line Q Hair

Storegade 67, 6670 Holsted
Tlf: 7070 7978
salon@lineqhair.dk
CVR: 36118814

Sociale medier

Følg os på de sociale platforme:
Facebook
Instagram

Åbningstider​

Mandag - Onsdag ​10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 21.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lørdag Efter aftale