Om os

Lidt om salonen

Line Q Hair er en lille og hyggelig salon, beliggende på storegede 67 i Holsted, Vejen kommune. Salonen er en spændende lille salon, hvor hele familien er velkomne. I bygningen har der gennem mange år været frisørsalon, med forskellige ejere. Line Q Hair lægger vægt på at håndværket og servicen er i top. Desuden at alle kunder er tilfredse, når de forlader salonen. 

Faste kunder kan GRATIS få klippet pandehår og tyndet håret, mellem klipninger i Salonen.

Tid til en ny klipning? Find salonen, og kontaktoplysninger under menupunktet kontakt.

Lidt om mig

Hvem er Line Q? Jeg er opvokset i Holsted, og flyttede til Sønderborg for at starte i lære som skrædder efter 9.klasse. Det sidste år af min læretid, flyttede jeg tilbage til Holsted mens jeg gjorde min uddannelse færdig ved min mester i Kolding. I 2006 blev jeg uddannet beklædningshåndværker med speciale i skrædderi. 

Kort tid efter endt uddannelse, startede jeg i lære som frisør i Holsted ved Salon Yrsa (samme lokaler som salonen i dag befinder sig i). Jeg tog de første to år af min læretid i salonen i Holsted, og derefter flyttede jeg til en anden salon for at få en bredere viden inden for faget. Efter min læretid, har jeg været i to andre saloner inden jeg tog beslutningen om at åbne salon, i netop de lokaler jeg startede i lære – dét der nu danner rammerne for Line Q Hair.