Om os

Lidt om salonen

Line Q Hair er en lys og indbydende salon, beliggende på Storegade 69 i Holsted, Vejen kommune, hvor hele familien er velkommen. Salonen startede I bygningen ved siden af i 2014 og i 2020 flyttede salonen i nye større lokaler. Salonen er indrettet så vi mener du for den optimale oplevelse. Det første du møder når du kommer til salonen, er et mindre venteområde med lav belysning, hvor du kan sætte dig med en kop kaffe mm. mens du venter. I selve salonen er vores klippe pladser placeret centralt som en slags ø, hvor der er plads til en kunde på begge sider, denne løsning har vi valgt for at man ikke sidder lige op og ned af andre kunder.

Vi har sat lysplader op i loftet, for at give det bedste lys til vores arbejde, bag glasvæggen har vi placeret vaskeplads så man kan sidde lidt for sig selv mens man sidder og får vasket hår eller andet uden at gå glip af lyset, sidst men ikke mindst har vi valgt at der i salonen ikke er musik og der er troldtekt på lofterne så vi mindsker støj mest muligt, dette har vi valgt for at have fuld fokus på dig som kunde og du kan komme i salonen og få et roligt øjeblik. For at vores små kunder også nyder at komme i salonen har i fået lavet en racerbil stol som de kan vælge at sidde på hvis de har lyst.

Vi lægger vægt på at håndværket og servicen er i top og at du føler dig godt tilpas. For os er det vigtigt at alle kunder er tilfredse, når de forlader salonen.
Vi glæder os til at se dig.

Tid til en ny klipning? Find salonen, og kontaktoplysninger under menupunktet kontakt.

Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Holsted. Jeg har været væk fra byen i en årrække og er kommet retur til byen. Jeg er uddannet skrædder, inden jeg tog uddannelsen som frisør. Jeg blev uddannet i 2010 og har været i 3 forskellige saloner inden jeg besluttede at starte egen salon.

Jeg elsker mit arbejde som frisør, jeg gør altid mit bedste for at alle føler sig velkommen, godt tilpas og at de for den bedste oplevelse. Som frisør er jeg meget perfektionistisk og passioneret i mit arbejde, og jeg vil gå langt for at hjælpe kunderne med de udfordringer de har med deres hår om det er en hvirvel der driller, en farve der skal være anderledes eller noget helt 3.

Jeg er ikke en sælger, men i stedet din rådgiver, så spørg mig endelig til råds om frisure eller produkter og jeg hjælper dig gerne. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kigge forbi eller kontakte mig direkte.

Følg os på Facebook

Følg os og se billeder fra salonen her.