Permanent

Permanente krøller

Hos Line Q Hair oplever vi at flere og flere får lavet permanente krøller

Det har været populært med permanent hår i flere årtier, og selv den dag idag er det stadig på mode.

Man kan få lavet permanente krøller på flere måder, og der findes mange typer af krøller, så vi bruger den metode der giver den flotteste frisure alt efter dine ønsker. Hvis du ønsker at få farvet håret, eller lavet reflekser i håret, kan man med fordel kombinere det, så dine krøller får et smukt udtryk.

Hvad er permanente krøller?

Det er ikke alle der er født med permanente krøller, men det betyder ikke at det er umuligt at få. Hvis man ønsker permanente krøller kan man med behandling af håret, som indebærer varme eller kemikalier få store krøller, små tydelige krøller eller bølger med lette krøller i håret.

Der er fordele og begrænsninger ved de forskellige fremgangsmåder når man laver permanent hår. Vores dygtige frisører vil altid rådgive dig og komme med gode ideer, så du går fra salonen med en permanent du er 100% tilfreds med.

Flere typer permanent hår

Man får lavet permanent hår af flere forskellige årsager, og ens udgangspunkt er også forskelligt fra person til person. Derfor er der også behov for flere typer af permanente behandlinger af håret. Vi tilbyder udover permanent krøller også permanent glat hår, eller permanent glatning af hår som det også kaldes.

Priser for permanent

Kort hårFra 680 kr.Inkl. klip fra 950 kr.
Mellemlangt hårFra 950 kr.Inkl. klip fra 1.230 kr.
Langt hårFra 1.230 kr.Inkl. klip fra 1.520kr.
Top permanent korthårFra 520 kr.