Permanente krøller → Permanent hår til alle hårtyper → 5 ud af 5 stjerner

Permanente krøller

Hos Line Q Hair oplever vi at flere og flere får lavet permanente krøller. Det har været populært med permanent hår i flere årtier, og selv den dag idag er det stadig på mode.

Man kan få lavet permanente krøller på flere måder, og der findes mange typer af krøller, så vi bruger den metode der giver den flotteste frisure alt efter dine ønsker. Hvis du ønsker at få farvet håret, eller lavet reflekser i håret, kan man med fordel kombinere det, så dine krøller får et smukt udtryk.

Se priser på permanent

Hvad er permanente krøller

Det er ikke alle der er født med permanente krøller, men det betyder ikke at det er umuligt at få. Hvis man ønsker permanente krøller kan man med behandling af håret, som indebærer varme eller kemikalier få store krøller, små tydelige krøller eller bølger med lette krøller i håret.

Der er fordele og begrænsninger ved de forskellige fremgangsmåder når man laver permanent hår. Vores dygtige frisører vil altid rådgive dig og komme med gode ideer, så du går fra salonen med en permanent du er 100% tilfreds med.

Flere typer permanent hår

Man får lavet permanent hår af flere forskellige årsager, og ens udgangspunkt er også forskelligt fra person til person. Derfor er der også behov for flere typer af permanente behandlinger af håret. Vi tilbyder udover permanent krøller også permanent glat hår, eller permanent glatning af hår som det også kaldes.

Anmeldelser fra Facebook

Baseret på 50 personers meninger

Line er super dygtig, kreativ og lyttende. Jeg elsker når min frisør guider mig, lytter til mine ønsker og efterfølgende udfører et lækkert stykke håndværk og det gør Line.

Jeg er så glad for den hårfarve hun lavede på mig i tirsdags og jeg kommer trygt igen når frisuren skal friskes op igen.

Jeg vil med glæde anbefale jer at anvende Line som frisør.

Janni Lykke Clausen

Simpelthen det bedste sted jeg har været i længe... Kan virkelig anbefales..

Liselotte Lindman Tandrup

Virkelig dygtig, er fuldt ud tilfreds med håret efter et besøg ved Line

Sine Lykke Hansen

Super god oplevelse hver gang Og servicen er bare i top

Mette Boulund Aas

Super sød pige, altid med et smil, super service. Fik for ikke så længe siden en akut klipning, da et gør det selv forsøg gik galt. Med max en times ventetid, Blev jeg redet ss. Tak for det Line

Ditte Maria Kjærulff

Line Q Hair

Storegade 67, 6670 Holsted
Tlf: 7070 7978
salon@lineqhair.dk
CVR: 36118814

Sociale medier

Følg os på de sociale platforme:
Facebook
Instagram

Åbningstider​

Mandag - Onsdag ​10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 21.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lørdag Efter aftale