Reflekser i hår → De (flotteste) lyse striber i håret → Balayage & Ombre

Reflekser i hår

Reflekser i hår adskiller sig fra helfarvet, ved at det kun er dele af håret der er farvet.

Hos Line Q Hair laver vi reflekser på flere måder, så vi kan også lave det du lige står og ønsker. Reflekser i håret er perfekt hvis du ønsker at give håret fornyet glans og skabe et flot spil i håret.

DIT HÅR BETYDER NOGET FOR OS

Derfor gør vi også kun brug af de bedste produkterne når vi laver reflekser i hår. På den måde sikre vi at dit hår får den kvalitets behandling det fortjener.

I vores frisørsalon er det udover reflekser i håret også muligt at få lavet en helfarvning eller permanente krøller.

Se priser på reflekser i hår

Få lyse striber i håret 

Lyse striber i håret giver håret liv på ny. En meget ensfarvet hårfarve kan med fordel piftes op med lyse striber.

Lyse striber i håret er også kendt som lysning af håret, da det udover at give nyt liv til håret, samtidig vil have en lysere fremtoning. I det lyse hår vil man med fordel kunne lave babylights eller almindelige striber i håret som er lavet ved brug af folie.

Lyse striber i mørkt hår

Når man laver lyse striber i mørkt hår kræver det stor ekspertise fra frisøren som farver håret, da den lyse farve nemt kan blive gullig. Hos Line Q Hair har vi stor erfaring med lyse striber i mørkt hår, så vi kan garantere at du går fra salonen med reflekser i håret som du bliver glade for.

Balayage i mørkt hår

Det bliver mere og mere populært at bruge farvemetoden som kaldes balayage. Hvis man har mørkt hår og ønsker lyse striber giver balayage også et utrolig flot resultat. Metoden adskiller sig lidt fra den mere almindelige metode hvor man gør brug af folie eller hætte, da man ved balayage pensler farven direkte på håret i fri hånd. Da balayage laves i frihånd fremstår det også meget mere naturligt end andre striber i hår.

BALAYAGE KAN BRUGES TIL ALLE TYPER HÅR OG HÅRFARVER.

Flere måder at lave reflekser i håret på

Udover babylights, balayage og den almindelige metode med folie eller brug af farve hætte, tilbyder vi også ombre, som er en helt anderledes måde at farve sit hår på.

Ombre

Ombre kendetegnes ved at den øverste del af håret og spidserne står i kontrast til hinanden eller ihvertfald er to forskellige hårfarver.

Ombre er en form for dip-dye, da det ligner man har dyppet sine spidser i en anden hårfarve. I de fleste tilfælde vil man lave en glidende overgang, så man gradvist går fra den ene farve til den anden. Der er dog nogen der foretrækker den meget hårde og karakteristiske kant, hvor de to hårfarver står i stærk kontrast til hinanden uden nogen form for overgang.

Anmeldelser fra Facebook

Baseret på 50 personers meninger

Line er super dygtig, kreativ og lyttende. Jeg elsker når min frisør guider mig, lytter til mine ønsker og efterfølgende udfører et lækkert stykke håndværk og det gør Line.

Jeg er så glad for den hårfarve hun lavede på mig i tirsdags og jeg kommer trygt igen når frisuren skal friskes op igen.

Jeg vil med glæde anbefale jer at anvende Line som frisør.

Janni Lykke Clausen

Simpelthen det bedste sted jeg har været i længe... Kan virkelig anbefales..

Liselotte Lindman Tandrup

Virkelig dygtig, er fuldt ud tilfreds med håret efter et besøg ved Line

Sine Lykke Hansen

Super god oplevelse hver gang Og servicen er bare i top

Mette Boulund Aas

Super sød pige, altid med et smil, super service. Fik for ikke så længe siden en akut klipning, da et gør det selv forsøg gik galt. Med max en times ventetid, Blev jeg redet ss. Tak for det Line

Ditte Maria Kjærulff

Line Q Hair

Storegade 67, 6670 Holsted
Tlf: 7070 7978
salon@lineqhair.dk
CVR: 36118814

Sociale medier

Følg os på de sociale platforme:
Facebook
Instagram

Åbningstider​

Mandag - Onsdag ​10.00 - 17.30
Torsdag 12.00 - 21.00
Fredag 10.00 - 16.00
Lørdag Efter aftale